Vacature: Scheepstimmerman/-vrouw / Meubelmaker kajuitboten

Word jij onze nieuwe collega?

Vacaturebeschrijving

Uren per week: 28 tot 40 uur
Locatie: Woudsend, Friesland

Gek op watersport, het maken van meubels en maak jij graag écht iets moois? Solliciteer dan als Meubelmaker! Ter uitbreiding zijn wij op zoek naar een ervaren Timmerman/-vrouw voor interieurs in onze kajuitboten van de merken Antaris, Maril en Makma.

Wat ga je doen?
Bij Aquatec maak jij het hoogstaande interieur voor de kajuitboten van onze drie merken: Antaris, Maril en Makma. Het interieur maak je prefab op de werkbank, waarna je het in de boten monteert. Als interieurbouwer maak je hoogstaande interieur elementen als (keuken)kasten, deuren en de overige houten afwerking binnenin de kajuit. Je werkt in een team, maar bent zelfstandig aan het werk met het interieur.

Wie zoeken wij?
Wij zijn op zoek naar een ervaren nauwkeurige meubelmaker / interieurbouwer / timmerman/-vrouw die toe is aan een nieuwe uitdaging! Daarnaast herken jij jezelf in onderstaande punten:

• Ervaring als timmerman, meubelmaker of interieurbouwer (in de jachtbouw/watersport) is een vereiste
• Je hebt ervaring met afkortzagen, kantfrezen en bovenfrezen
• Je werkt nauwkeurig en secuur
• Je bent een teamplayer, maar kunt ook goed zelfstandig werken

Wil je meer informatie?
Wil jij deel uitmaken van ons enthousiaste team? Mail dan je sollicitatie met CV naar administratie@aquatec.frl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen via Jeldau de Goede via tel: +31 (0)514 596270.

Kom jij bij ons werken?

Neem contact met ons op of stuur je CV naar administratie@aquatec.frl