Productie antaris sloep

Werken bij Antaris

Wij zijn altijd op zoek naar vakmensen, bekijk hier onze vacatures

Bouwen aan de mooiste sloepen van Nederland

Aquatec Industries B.V. is de fabrikant van de bekende sloepmerken Antaris, Maril en Makma. Met een enthousiast en competent team bouwen we diverse modellen luxe sloepen en kajuitboten van 5 tot 11 meter. Al onze schepen worden van begin tot eind afgebouwd op onze eigen scheepswerf in Woudsend, Friesland. We zijn altijd op zoek naar gemotiveerde collega’s, zijn we op zoek naar jou?

Aquatec vacatures

Werken bij Antaris betekent:

  • Werken aan de mooiste sloepen van Nederland
  • Divers en gevarieerd werk
  • Werken met enthousiaste collega’s met een passie voor watersport
  • 40-urige werkweek (deeltijd ook mogelijk)
  • Mogelijkheden tot doorstromen naar andere functies
  • Werken met uitstekende arbeidsvoorwaarden in overeenstemming met de HISWA-RECRON cao

Bekijk onze vacatures

Wil jij deel uitmaken van ons enthousiaste team? Stuur je sollicitatie met CV naar administratie@aquatec.frl. Bekijk hieronder onze actuele vacatures:

Ontmoet je collega’s

Leer je nieuwe collega’s alvast een beetje kennen. Lees hieronder verhalen van een aantal collega’s bij Aquatec Industries. Ze vertellen je graag wat ze doen en waarom werken bij ons zo fijn is.

Afwerking -aquatec antaris maril makma vacature

“De werkzaamheden lopen erg uiteen”

“De afwerking is een leuke en gezellige afdeling om te werken. Na de inbouw en afbouw komt de sloep bij ons op de afdeling terecht. De boten komen soms vies binnen, het bouwen van de sloepen laat zo zijn sporen achter. De werkzaamheden lopen erg uiteen: schoonmaken, waterlijn en stickers plakken, kussens en kap monteren en reparaties uitvoeren. Je werkt zelfstandig, maar wanneer er spoed is stappen we met z’n allen in een boot om deze op tijd af te krijgen. Het leukste aan dit werk is dat de boot de afdeling heel anders opkomt dan hoe zij deze verlaat. Samen maken we er een plaatje van!”

Team afdeling afwerking


“Ik zorg ervoor dat de boot technisch klaar wordt gemaakt”

“Mijn naam is Sijtze en ik werk op de afdeling afbouw. Nadat mijn collega’s de inbouw van de romp en dek hebben gedaan, komt de sloep bij mij. Ik zorg ervoor dat hij technisch klaar gemaakt wordt inclusief kit-werk en dergelijke. Daarna laat ik samen met een collega de boot te water en testen we of alles werkt tijdens een korte testvaart. Daarna kan de boot naar de afwerking. Het leukste aan het werk vind ik de afwisseling en het contact met de collega’s. Inmiddels werk ik ruim 6 jaar bij Aquatec en nog altijd met veel plezier!”

Sijtze, Afdeling afbouw sloepen

Productie antaris sloep

Productie antaris sloep

“Een fijne werkplek met een team waar ik veel van op steek”

“Na een aantal weken bij de dek montage van de sloepen ben ik terecht gekomen bij de kajuitboten. Ook dit is een fijne werkplek waar ik werk in een team waar ik veel van op steek. Hier heb ik erg diverse werkzaamheden; dekmontage, kitwerk, romp inbouwen, afwerking, etc. Tijdens drukke periodes help ik af en toe een handje mee op de afdeling afwerking, ook erg leuk!

Het leukste aan mijn werk vind ik dat geen dag hetzelfde is. De diversiteit aan klussen is wat mij het meeste bevalt. Ik ben leergierig en probeer elke dag iets te leren. Sinds april ’23 werk ik bij Aquatec Industries, maar zo voelt het niet. Ik vind het fijn om hier te zijn en heb al gekscherend gezegd: “Tot aan mijn pensioen!” (nog ruim tien jaar!).

Hendrikus, Afdeling kajuitboten

Ook werken bij Antaris?

Stuur je CV en/of motivatiebrief naar administratie@aquatec.frl

Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op.

Productie van een Antaris sloep