Winterstalling en onderhoud

Bij Antaris wordt u volledig ontzorgd

Winterstalling en onderhoud van uw Antaris sloep

Op dit moment worden de laatste werkzaamheden uitgevoerd  aan onze nieuwe winterstalling- en onderhoudsloods in Woudsend. We hebben door deze nieuwe loods meer plaatsen voor winterstalling  U kunt nu alvast een plek reserveren voor het winterseizoen 22/23. Wilt u hier gebruik van maken? Laat het ons weten via de contactpagina en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Goed onderhoud en winterstalling is belangrijk voor het behoud van uw Antaris. Een jaarlijkse beurt en winterstalling dragen hier aan bij. Wie kan uw Antaris beter onderhouden dan de werf die uw sloep gebouwd heeft? Bij Antaris wordt u volledig ontzorgd.

Antaris Fifty5

Winterstalling en onderhoud sloep

Bij Antaris is het mogelijk om zowel de winterstalling als onderhoud te laten verzorgen. In onze opslag ligt uw sloep veilig, droog en beschermt. Een goede bescherming in de winterperiode is voor uw sloep of cabinsloep erg belangrijk. Hierdoor behoudt uw sloep beter haar waarde en beperkt u de kosten voor onderhoud. Full service bij Antaris, verzorgd door onze vakmensen.

Contact

Winterstalling en onderhoud Antaris

Uw sloep in onderhoud bij Antaris

Als ervaren producent van sloepen en kajuitsloepen hebben we bij Antaris alle kennis en expertise in huis om u deze zorg uit handen te nemen. Naast de extra service om uw sloep overdekt te stallen is het tevens mogelijk om (winter)onderhoud te laten verzorgen. Hierdoor begint u het nieuwe vaarseizoen goed met een schoon en onderhouden sloep.

Contact