Winterstalling en onderhoud

Bij Antaris wordt u volledig ontzorgd

Winterstalling en onderhoud van uw Antaris sloep

Goed onderhoud en winterstalling is belangrijk voor het behoud van uw Antaris sloep of cabin. Een jaarlijkse beurt en winterstalling dragen hier aan bij. Wie kan uw Antaris beter onderhouden dan de werf die uw sloep gebouwd heeft? Bij Antaris wordt u volledig ontzorgd.

Antaris Fifty5

Winterstalling en onderhoud sloep

Bij Antaris is het mogelijk om zowel de winterstalling als onderhoud te laten verzorgen. In onze opslag ligt uw sloep veilig, droog en beschermt. Een goede bescherming in de winterperiode is voor uw sloep of cabinsloep erg belangrijk. Hierdoor behoudt uw sloep beter haar waarde en beperkt u de kosten voor onderhoud. Full service bij Antaris, verzorgd door onze vakmensen.

Contact

Winterstalling en onderhoud Antaris

Uw sloep in onderhoud bij Antaris

Als ervaren producent van sloepen en kajuitsloepen hebben we bij Antaris alle kennis en expertise in huis om u deze zorg uit handen te nemen. Naast de extra service om uw sloep overdekt te stallen is het tevens mogelijk om (winter)onderhoud te laten verzorgen. Hierdoor begint u het nieuwe vaarseizoen goed met een schoon en onderhouden sloep.

Contact

winterstalling en onderhoud Antaris, Maril , Makma

Onderhoud en Winterstalling bij Antaris

Naast (winter)stalling kunt u bij ons ook terecht voor onderhoud aan uw boot en motor. Full service, verzorgd door onze vakmensen, waaronder:

  • Servicebeurt motor (Vetus, Nanni of Yanmar)
  • Antifouling
  • Poetsen en schoonmaken
  • Polijsten
  • Polyesterreparaties

Naast onderhoud aan uw boot, kunt u bij Antaris ook terecht voor:

  • Buiskap vervangen
  • Kussens vervangen
  • Bimini plaatsen

Zelf winteronderhoud uitvoeren?

Gaat u zelf het winteronderhoud van uw boot uitvoeren? Voordat uw boot in de stalling gaat, is het belangrijk om uw sloep goed schoon te maken (van binnen en buiten!). Gebruik hierbij de juiste producten voor het schoonmaken of repareren van de boot, beschikbaar in onze webshop:

Antaris dealers

Onze Antaris dealers zijn vakkundige bedrijven met de benodigde vakkennis van Antaris sloepen. Onze dealers bieden ook stalling en onderhoud aan. Bekijk hier het overzicht van onze Antaris dealers en vind een dealer bij u in de buurt.

Antaris Sixty6