Geef uw Antaris de verzorging die ze verdient

De juiste producten voor uw Antaris sloep

Aquatec Bootaccessoires is onderdeel van Aquatec Industries. In onze webshop vindt u alle benodigde producten voor uw Antaris sloep. Wij bieden merk specifieke producten aan die u exclusief bij ons kunt vinden. Daarnaast hebben we ook een groot assortiment overige bootproducten zoals reinigingsmiddelen, bootvlaggen en touwwerk. Zoals u van ons gewend bent, alles van hoge kwaliteit. Wij helpen u graag het gehele jaar door met het laten stralen van uw Antaris!

Antaris Sixty6

Het onderhoud van uw kunst teak vloer

Met een klein beetje hulp van de artikelen in onze webshop kunt u gemakkelijk uw kunst teak vloer in topconditie houden. In onze webshop vindt u de kunst teak cleaner van onze partner Topdek. U spuit de teakvloer van uw sloep in met dit middel en laat dit een paar minuten inwerken. Tot slot wrijft u het kunst teak schoon met een vochtig uitgewrongen doek. Een paar minuten werk en uw  vloer is weer zo goed als nieuw!

Producten Antaris

Een beschermde en glimmende romp in een paar stappen

Onderhoud aan de romp van uw sloep is erg belangrijk. Dit gaat doffe en verkleurde oppervlakten tegen. Los van de jaarlijkse service beurt kunt u hier natuurlijk zelf ook een steentje aan bijdragen. Met de Dulon wash & wax nr. 03 maakt u uw sloep schoon en geeft u de romp gelijk een wax laag. Deze wax laag geeft een hoogglans beschermlaag aan uw romp. Zo kan de romp er weer een tijd tegenaan! En dat met een paar simpele stappen. Hoe u dit product en de andere Dulon onderhoudsproducten gebruikt, vindt u in onze webshop.

Aquatec Bootaccessoires heeft alles voor uw Antaris

Ook goed om te weten is dat u in onze webshop Antaris stickers kunt bestellen. Zijn de stickers beschadigd of bent u toe een nieuw kleurtje? Wij maken graag een nieuwe bootsticker voor u.

Neem dus snel een kijkje in onze webshop om de beste bootaccessoires en onderhoudsproducten voor uw Antaris te vinden. Door uw sloep in goede conditie te houden blijft ze mooi en behoudt ze haar waarde. Belangrijk dus om uw sloep de juiste verzorging te geven die ze verdient!

Shop al onze Antaris producten hier!

Ontdek alle modellen

Antaris Fifty5

Antaris Fifty5

Lengte5,90 m
Breedte2,50 m
Diepgang0,60 m
Doorvaarthoogteca. 1,00 m
Aantal personen8
Antaris Sixty6
Antaris Sixty6

Antaris Sixty6

Lengte6,60 m
Breedte2,60 m
Diepgang0,70 m
Doorvaarthoogteca 1,10 m
Aantal personen14
Antaris Seventy7 Touring

Antaris Seventy7 Touring

Lengte8,05 m
Breedte3,25 m
Diepgang0,75 m
Doorvaarthoogteca 1,50 m
Aantal personen20
Antaris Seventy7 Sport

Antaris Seventy7 Sport

Lengte8,05 m
Breedte3,25 m
Diepgang0,75 m
Doorvaarthoogteca 1,50 m
Aantal personen20
Antaris Seventy7 Cabin

Antaris Seventy7 Cabin

Lengte8,05 m
Breedte3,25 m
Diepgang0,80 m
Doorvaarthoogteca 2,30 m
Aantal personen10

Antaris Connery 29

Lengte8,70 m
Breedte3,05 m
Diepgang0,75 m
Doorvaarthoogteca 1,53 m
Aantal personen8
Antaris X

Antaris X

Lengte10,00 m
Breedte3,60 m
Diepgang0,75 m
Doorvaarthoogteca 2,40 m
Aantal personen6
Gepubliceerd
Gecategoriseerd als Blog