Vacature: Productiemedewerker sloepen

Word jij onze nieuwe collega?

Productie antaris sloep

Vacaturebeschrijving

Uren per week: 32 – 40 uur
Locatie: Woudsend, Friesland

Heb je ervaring als automonteur of sleutel je graag in je vrije tijd? Dan is deze functie een goede aanvulling om jezelf verder te ontwikkelen. Ter uitbreiding van het team zijn wij op zoek naar een (productie)medewerker voor onze sloepen voor 32 tot 40 uur per week.

Wat ga je doen?
Als (productie) medewerker sloepen houd jij je bezig met verschillende werkzaamheden in onze sloepen (van de merken Antaris, Maril en Makma). Zo ben je verantwoordelijk voor het inbouwen van de romp, hierbij moet je denken aan het installeren en aansluiten van de motoren, koelwater-, lens- en brandstof- systemen, scheepselektra zoals accu’s, hoofdschakelaars, verlichting en navigatie apparatuur en radio’s.

Wie zoeken wij? 
Wij zijn op zoek naar een Productie medewerker met een technische achtergrond. Je bent flexibel en leergierig. Enige technische kennis is een vereiste.

Wil je meer informatie?
Wil jij deel uitmaken van ons enthousiaste team? Mail dan je sollicitatie met CV naar administratie@aquatec.frl. Voor meer informatie over deze functie kun je contact opnemen met Jeldau de Goede via tel: +31 (0)514 596270.

Kom jij bij ons werken?

Neem contact met ons op of stuur je CV naar administratie@aquatec.frl